Fisk: Varm fedtstoffet op på en pande og steg fisken på skindsiden ved svag varme i 10-12 min.
Tilbehør: Damp aspargeserne møre i lidt vand og krydr med salt og peber.
Tomatsauce: Sauter tomater, løg og timian i fiskefonden. Lad det småsimre i ca. 10 minutter. Blend massen og kog den op. Jævn med melet og smag til med salt og peber.
Anretning: Server fisken sammen med grøntsagerne, tomatsaucen og de kogte ris, der er blandet sammen med klippet purløg.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()