Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skrab/skrub kartoflerne, og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min.
Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min under låg.
Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i en stor skål.
Drys straks med salt, peber og lidt lys eddike, og vend rundt. Sæt kartoflerne til side.
Soigner gulerødderne, og skræl dem, hvis det er nødvendigt.
Grønkål ribbes, snittes ultrafint, og kommes i en skål.
Knug kålen grundigt med lidt groft salt, til der begynder at komme væske ud af den. Lad kålen stå i 5-10 min, og dræn den derefter i en sigte.
Kram vandet ud af kålen, og kom den tilbage i skålen.
Gulerødderne snittes også ultrafint, og kommes i skålen med grønkål.
Rør yoghurt og coleslawkrydderi sammen. Tilsæt lidt sukker eller honning, og smag til med lidt god, lys eddike.
Rist græskarkerner på en tør pande, til de er gyldne.
Pluk basilikumblade.
Pil og hak hvidløg.
Ristede græskarkerner, basilikum, parmesan og hvidløg arbejdes igennem i en morter eller i en minihakker/foodprocessor sammen med 2-3 spsk. af din bedste olivenolie pr. person.
Vend pestoen ned i kartoflerne. Smag til med salt og peber.
Krydr fisken med salt og peber, og gnid den i lidt olie. Steg den på skindsiden ved moderat til høj direkte varme i 3-4 min. afhængig af tykkelse. Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider. Server straks.
Som vist på billedet.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()