0
Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce

Stegt laks med kartofler, forårssalat og majssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand i kog til kartoflerne. Vandet kan evt. koges i elkoger først, hvis det skal gå stærkt. Kog kartoflerne i 10-12 minutter

2. Dræn vandet fra majsene i en sigte, og hæld dem i en blender. Fyld op med vand til majsene er dækkede, og blend grundigt i 1 minut. Hæld derefter majssaucen i en gryde, lad den simre ved middel varme, indtil resten af måltidet er klar (se punkt 5).

3. Krydr laksen med salt og peber, og steg stykkerne i halvt olie og halvt smør på skindsiden i ca. 5-7 min. Vend laksen, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side.

4. Skyl i mellemtiden hjertesalaten, og skær den i rustikke stykker. Skyl aspargesene, kassér bunden, og skær resten i tynde skiver. Vend hjertesalat og asparges i lidt neutral olie, og smag til med salt og peber.

5. Smag majssaucen til med salt, peber og fløde, og lad det simre 1-2 minutter før servering.

6. Anret som vist på billedet.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?