0
Stegt laks med ratatouille og pasta penne

Stegt laks med ratatouille og pasta penne

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Nærringsfordeling pr. person

Energi: 574 kcal

Fedt: 22g

Kulhydrat: 53,2g

Protein: 34,6g

Kostfibre: 11,7g

Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ASC laks med skind
1 min.
Fisken

Krydr laksen godt med salt på begge sider og lad den stå ved stuetemperatur.

gulerodløgsquashflåede og hakkede tomaterratatouillekrydderitimianolie
3 min.
Ratatouille

Skyl gulerod og squash grundigt og skær grøntsagerne i grove tern. Pil løget og hak det groft.

Varm en fladbundet gryde op, tilsæt 1 tsk. olie og steg grøntsagerne i 4 min. Rør ikke for meget rundt i gryden til at starte med, således at grøntsagerne når at få en flot karamelliseret farve. Tilsæt tomat, krydderi, timian og ½ dl vand pr. person og lad det hele simre i 15 min. Herefter kasseres timianstilkene og retten smages til med salt.

fuldkornspasta
15 min.
Pasta

Kog pastaen som angivet på pakken.

ASC laks med skind
20 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg laksen på panden med skindsiden nedad på panden og steg den i 3 min ved middelvarme. 

Vend laksen om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have laksen helt gennemstegt, steges fisken 3 min på begge sider. 

Tag laksen af panden og lad den hvile. 

25 min.
Anretning

Anret ratatouillen henover pastaen og top med den stegte laks.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Ratatouillekrydderi indeholder:

25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?