Start med at sætte en stor grydefuld vand over til pasta. Husk et godt skud salt.
Sæt en anden gryde over ved mellem høj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Snit hvidløget fint, og sauter det i olien i 1-2 min., uden at det tager farve. Kom så de hakkede tomater op i gryden, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Kog stille og roligt tomatsaucen i 10-15 min.
Skær agurk i grove tern, og pluk osten ud i mundrette bidder.
Pisk en spsk. olivenolie og en spsk. citronsaft pr. kuvert sammen i en skål.
Kom rucola, agurk og ost op i skålen, og vend godt rundt.
Kom pastaen op i det kogende vand, og kog den til den er al dente - smag dig frem.
Varm en stor pande op ved højeste blus. Tilsæt en smule olivenolie, og steg fisken på skindsiden i 3-4 min. og derefter ca. 30 sekunder på den anden side. Krydr med salt og sort peber.
Vend tomatsauce og pasta sammen i gryden. Anret det i bunden af en dyb tallerken med fisk ovenpå og salaten på siden. Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften