Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Skær squashen i mundrette stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Steg squashen i 1 tsk. olie pr. person, indtil den får godt med farve på overfladen. Den behøver ikke være gennemstegt.
Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt yoghurten. Krydr godt med salt og peber.
Vend squashen med yoghurten og top med kernerne.
Varm en pande op ved høj varme og steg gnocchierne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil gnocchierne får godt med farve og er gennemstegte.
Krydr godt med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks.
Servér fisken med gnocchien og squashen.
Kundekommentarer ()