0

Stegt lange med stegte gule squash i yoghurt med gnocchi

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

solsikkekerner
1 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

5 min.
Steg squashen

Skær squashen i mundrette stykker.

Varm en pande op ved høj varme. Steg squashen i 1 tsk. olie pr. person, indtil den får godt med farve på overfladen. Den behøver ikke være gennemstegt.

græsk yoghurt, 10%hvidløg
15 min.
Rør yoghurten

Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt yoghurten. Krydr godt med salt og peber.

Vend squashen med yoghurten og top med kernerne.

gnocchi
20 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme og steg gnocchierne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil gnocchierne får godt med farve og er gennemstegte.

Krydr godt med salt og peber.

25 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks. 

30 min.
Anretning

Servér fisken med gnocchien og squashen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?