Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær svampene i grove stykker.
Varm en stor gryde op ved høj varme. Steg svampene i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. ved jævnlig omrøring, indtil de har fået godt med farve.
Hak løget groft. Skru ned for svampene, og tilsæt løg. Steg i yderligere 5 min. under jævnlig omrøring, indtil løgene bliver gyldne.
Skær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Hæld tomatpassataen og 1/2 dl. vand pr. person i gryden til svampene. Lad suppen simre i 5 min.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med fiskesauce.
Lun bollerne som angivet på pakken i ovnen eller på en brødrister.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Fordel suppen i skåle, og anret fisken henover. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()