0
Stegt kulmule med grillede forårsløg, skysauce og estragon

Stegt kulmule med grillede forårsløg, skysauce og estragon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kulmulefilet med skind
1 min.
Krydr fisken

Krydr fisken med salt på alle sider, og sæt den til side.

hvidkålforårsløgestragon
5 min.
Forbered grøntsagerne

Hak hvidkålen i tynde strimler, krydr den godt med salt, og sæt den til side.

Hak forårsløget i mundrette stykker.

Pluk bladene fra stilken på estragonen.

Ølandshvede / Primotivo boller
15 min.
Grill forårsløget og rist brødet

Varm en pande op ved høj varme. Grill forårsløgene uden fedtstof, indtil de bliver lidt brankede på to sider, og er blevet møre.

Bag eller rist brødet som angivet på pakken.

citronBavnehøj osten
20 min.
Færdiggør salaten

Vend kålen med forårsløg, estragonblade, revet ost og citronsaft.

Smag til med salt og peber.

skysovs
25 min.
Steg fisken og lun sovsen

Varm panden fra før op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme, indtil den har fået godt med farve.

Vend fisken, hæld sovsen i, og servér, når sovsen er helt varm.

30 min.
Anretning

Servér fisk og sovs sammen med salat og brød. 

Bonusinfo

Bavnhøj osten er fremstillet af komælk. De økologiske landmænd som har køerne græssende i det Midtjyske er meget påpasselige med deres køer. De skal ud i naturen og spise frisk græs for at mælken kan blive så rig på smag som mulig i denne faste ost. Det økologiske mejeri har ostemesteren Bjarne som sikrer at fremstillingen foretages efter de bedste håndværks principper. Når osten er saltet og formodnet på mejeriet færdigmodnes den på GRAND fromages affinageri. Osten har en fin rund smag, med noter fra lagringen.

Velegnet som smagsforstærker og gratinering af fisk, grøntsager og kartofler, samt i salater.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
511 kcal
Fedt:
19,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,6 g
Kulhydrat:
45,7 g
heraf sukkerarter:
7,9 g
Kostfibre:
4,9 g
Protein:
34,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?