Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i både, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 25 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak rødløget fint og overfør til en stor skål og dæk dem med eddike og krydr med salt.
Hak guleroden i tynde skiver og spidskålen i strimler.
Pluk estragonbladene fra stilkene.
Kom pølsen på en kold pande med lidt olie og steg pølsen ved middelvarme i ca. 5-6 min. på to sider, indtil pølsen er gennemstegt.
Kom creme frisken og mayonnaisen i de syltede rødløg og rør godt rundt.
Vend grøntsagerne og estragonen i salaten og smag til med salt og peber.
Servér pølsen med kartoflerne og coleslawen.
Kundekommentarer ()