Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør. Spred efterfølgende perlebyggen ud på et fad, så den kan køle lidt af.
Skær kødet i stykker på ca. 2x2 cm, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.
Skyl kålen grundigt, og hak den i strimler. Pil hvidløget, og hak det fint.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag nødderne af varmen, hak dem groft, og gem dem til senere.
Varm en stor wok, gryde eller to pander op ved høj varme. Kom 1/2 spsk. olie pr. person på, og steg kålen grundigt. Evt. i flere etaper, hvis man laver mad til flere. På den måde får kålen mere farve. Tilsæt kylling, hvidløg og perlebyg. Steg grundigt i ca. 5 min. under omrøring. Knæk æggene ud i retten, og steg dem lidt med under omrøring.
Hæld soya og sweet chili i lidt efter lidt, og smag på retten undervejs. Tilsæt evt. ekstra salt eller eddike, og krydr med peber.
Fordel retten i skåle, og top med de ristede peanuts.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften