0
Stegte pølser og linser med broccoli,  glaskål og æble

Stegte pølser og linser med broccoli, glaskål og æble

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linser

Sæt linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i ca. 15 min.

Frankfurter med bacon fra Bodebjerg Charcuteriglaskål & broccoli stængel i tern
5 min.
Pølser

Varm en stor pande op over høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg pølserne i 2-3 min. til de har taget godt med farve. Tag dem af panden, tilsæt grøntblandingen, og lad den stege med et par min. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Kota-ostcitron
20 min.
Anretning

Dræn linserne for vand. Skær æblet i tynde skiver.

Vend linser, stegt grønt og æble sammen i en skål, og smag til med masser af fintrevet citronskal, et skud olivenolie, salt og friskværnet peber.

Anret på en tallerken sammen med pølserne. Slut af med at smuldre osten henover linserne.

Velbekomme!

Bonusinfo

De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?