Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Pil løget, og skyl aspargesene.
Hak løget fint, kom det i en kasserolle med 1/2 spsk. olie pr. person, og lad det sautere ved middel varme.
Hak den nederste 1/5 af aspargesene fint, og skær resten i mundrette stykker. Kom den finthakkede del ned til løget og lad den sautere med.
Kom 1/2 spsk. hvedemel pr. person i, og rør det godt ud i ca. 1 min. Hæld mælken i lidt efter lidt under konstant omrøring, indtil det får en cremet konsistens. Kom ærter og asparges i, lad retten simre et par minutter, og smag til med salt og peber.
Skyl estragon, afdryp den for vand, og hak den fint. Kom den i sovsen lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 1 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 30 sekunder. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr med salt og peber, og servér straks.
Servér fisken med kartofler og frikassé.
Kundekommentarer ()