Kog risene efter anvisning på posen.
Skyl broccoliet, og skær det ud i små buketter.
Skræl appelsinen, skær den i skiver, og dernæst i mundrette bidder.
Skræl skalotteløget, og snit det i super tynde ringe.
Find en stor pande frem, sæt den over på mellemhøjt blus, og rist græskarkernerne et minut eller to. Kom dem herefter op i en skål.
Rengør panden, tilsæt 0,5 spsk olivenolie pr. person, og sæt den over varmen igen. Steg broccolibuketterne, til de har taget en smule farve, og er møre med et let bid. Krydr med lidt salt.
Rengør panden igen, sæt den over på ny, og steg fiskefileterne i 0,5 spsk olie pr. person. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend broccoli, appelsin, skalotteløg, græskarkerner og ris sammen i en skål. Smag til med salt, peber og evt. et par dråber olivenolie.
Anret salaten på en tallerken med den stegte fisk på siden.
Velbekomme!
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kommentarer og forslag til opskriften