0

Stegt rødspættefilet med sprødbagte tomater

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Krydderurtedressing:

30 g let mayonnaise

50 g ylette

½ bundt dild/persille

salt og peber

200 g tomater

Topping:

2 tsk. rasp

½ bundt hakket basilikum

25 g finthakket løg

1 fed hakket hvidløg

salt og peber

Tomater: Bland rasp, basilikum, løg, hvidløg, salt og peber sammen. Halver tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med raspblandingen på toppen. Bages herefter i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter til de er gyldne og sprøde på toppen.

Fisk: Vend fileterne i durummelet og steg dem på en varm pande i lidt olie på begge sider til de er gyldne.

Dressing: Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend dem til en lysegrøn dressing.

Server de stegte fisk sammen med de bagte tomater og krydderurtedressingen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?