0

Stegt rødspættefilet med squash ris

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom rå ris, bouillon, hvidvinseddike og hakket forårsløg i

en gryde. Lad det småsimre i ca 8 minutter. Skær squash i små tern og kom dem i retten. Lad retten koge videre i

ca 10 minutter.

Smag til med salt og citronpeber.

Varm panden op og kom lidt groft salt på sammen med olien. Vend rødspættefileterne i lidt mel og steg dem på begge sider, til de er sprøde. Krydr med salt og citronpeber.

NB

Server squash/risblandingen i en dyb tallerken og læg fisken oven på. Kom hakket dild og citronfileter (se video ovenover) ovenpå fisken, når den serveres.

Kommentarer og forslag til opskriften