Krydr fisken med salt på alle sider, og læg den til side.
Kom kernerne i en gryde med rigeligt koldt vand og lidt salt. Kog i ca. 15-20 minutter. Dræn vandet fra, og lad dem dryppe af i en sigte i et par minutter.
Skyl kålen, spinaten og blommerne grundigt, og afdryp for vand. Flæk rosenkålene, så de får en overflade til at kunne stege på. Halvér blommerne, fjern stenene, og skær dem i små tern.
Hæld creme frisken i en skål, og krydr med salt og peber.
Sæt to pander over ved høj varme.
Steg kålene på den flade side i 2 tsk. olie pr. person i ca. 2 min., til de får en brun overflade. Vend kålene rundt, tilsæt spinaten, og steg videre i ca. 1 min. Overfør til en skål, tilsæt blommerne, og smag til med salt og peber.
På den anden pande lægges fisken med skindsiden nedad. Steges i 2 tsk. olie i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden, og lad den hvile.
Anret creme frisken i bunden af en tallerken, og læg byggen henover efterfulgt af den stegte kålsalat. Top med fisken og revet ost.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()