0

Stegt skærising med grønsager og tomat/agurkesauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Varm fedtstoffet op på panden. Steg fiskefileterne i nogle minutter på hver side, til de er møre og gyldne i farven. Krydr med salt og peber og pres citronsaft ud over den færdigstegte fisk.

Skræl og skær gulerødderne i strimler, bønnerne i fine stykker og rødløgene i ringe. Varm fedtstoffet op i en gryde og svits grønsagerne i nogle minutter - husk, at der skal være bid i dem. Krydr med salt og peber.

Kog fiskefonden op med citronsaft og jævn med melet. Vend yoghurten i og varm op til kogepunktet. Skær agurken i små tern og tomaten (uden indmad) i strimler. Kom det ned i saucen.

Server den stegte fisk sammen med grønsagerne og saucen.

Kommentarer og forslag til opskriften