Mos: Skræl 100 g gulerødder og kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem helt møre og hæld vandet fra. Mos dem sammen med yoghurten og smag til med citronsaft, salt og peber.
Fisk: Varm en pande op med 5 g DDV plante 70. Steg fisken på begge sider til den er gylden.
Stegte gulerødder: Skræl resten af gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Varm en anden pande op med 5 g olie. Steg gulerødderne og det hakkede hvidløgsfed i et par minutter. Steg dem til de har taget farve og dryp med lidt citronsaft.
Anret mosen med de stegte gulerødder og den stegte fisk. Drys med hakket koriander.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()