0

Stegt skærising med mos og stegte gulerødder

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Skærising, Mælk

Fremgangsmåde

Mos: Skræl 100 g gulerødder og kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem helt møre og hæld vandet fra. Mos dem sammen med yoghurten og smag til med citronsaft, salt og peber.

Fisk: Varm en pande op med 5 g DDV plante 70. Steg fisken på begge sider til den er gylden.

Stegte gulerødder: Skræl resten af gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Varm en anden pande op med 5 g olie. Steg gulerødderne og det hakkede hvidløgsfed i et par minutter. Steg dem til de har taget farve og dryp med lidt citronsaft.

Anret mosen med de stegte gulerødder og den stegte fisk. Drys med hakket koriander.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?