Kartofler: Skær kartoflerne i tern på 1 cm og udvand dem i koldt vand i 15 min. Hæld vandet fra og dup kartoflerne tørre i et viskestykke. Varm lidt olie godt op på en pande og steg kartoffelternene gyldne og møre deri. Krydr med et godt nip salt inden servering.
Puré: Hak skalotteløgene groft og sauter dem bløde og klare i lidt olie i en gryde ved middel varme (de må ikke få farve). Tilsæt ærter og 1 spsk. vand og sauter i yderligere 2-3 min. Hæld det hele i en foodprocessor sammen med mynteblade og yoghurt og kør det til en glat cremet puré. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Hæld puréen i en skål og stil den på køl indtil servering.
Fisk: Bland melet med salt og peber og vend fileterne deri. Steg dem gyldne i smør på begge sider ved middel varme og pynt med citronskiver inden servering.
Server sammen med dampet broccoli og en god grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften