Fisk: Vend fileterne i melet og krydr med salt og peber. Varm en pande op med fedtstoffet og steg fisken gylden på begge sider.
Blomkål: Del blomkålen i buketter. Damp dem i letsaltet vand i et par minutter, så de er al dente.
Pesto: Rengør persille og peberfrugt. Kom persille, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker. Kør det til en jævn pesto. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server fisken sammen med pestoen og den dampede blomkål.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()