Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at komme kartoflerne i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Kog ca. 5-10 min. til de lige nøjagtigt er møre og lad dem trække i vandet til servering.
Skær kålen ud i grove strimler. Kom dem op i en gryde med vand, så bunden lige er dækket, og et skud salt. Damp kålen under låg 3-4 min. Hæld så vandet fra gryden og tilsæt creme fraichen.Træk gryden fra varmen og lad den smelte og tykne sammen med kålen. Smag til med muskatnød, groftkværnet sort peber og lidt salt.
Skræl majroerne og skær dem og æblet i små tern.
Varm en stor pande op ved højeste varme. Tilsæt lidt olie. Fold fiskefiletterne på langs så de bliver dobbelt tykkelse. Steg dem ca. 2-3 min på hver side og krydr med salt.
Anret kartofler, stuvet kål og fisk på en tallerken. Drys majroer og æble over den stuvede kål.
Kundekommentarer ()