Pepperonata:
150 g rød og gul peberfrugt
150 g løg
1 fed hvidløg
lidt salt
½ tsk. piri-piri chili
peber
Pepperonata: Skær peberfrugter og løg i strimler og snit hvidløget. Varm en pande op og start med at komme løg og hvidløg på. Drys med lidt salt. Når løgene er bløde, tilsættes peberfrugter og chili. Steg til grøntsagerne er møre, og krydr med peber.
Fisk: Vend fisken i rugmelet og krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet op på en pande og steg fisken i ca. 3 minutter på hver side.
Server den stegte fisk sammen med pepperonataen.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()