0

Stegt skrubbefilet med pepperonata

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pepperonata:

150 g rød og gul peberfrugt

150 g løg

1 fed hvidløg

lidt salt

½ tsk. piri-piri chili

peber

Pepperonata: Skær peberfrugter og løg i strimler og snit hvidløget. Varm en pande op og start med at komme løg og hvidløg på. Drys med lidt salt. Når løgene er bløde, tilsættes peberfrugter og chili. Steg til grøntsagerne er møre, og krydr med peber.

Fisk: Vend fisken i rugmelet og krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet op på en pande og steg fisken i ca. 3 minutter på hver side.

Server den stegte fisk sammen med pepperonataen.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?