0
Stegt soyalaks med mango-avokadosalsa

Stegt soyalaks med mango-avokadosalsa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Kom laksen i en pose og kom halvdelen af soyaen og lidt sukker ved (ca. ½ tsk pr lakseportion). Luk posen tæt og ryst den lidt - lad laksen marinere i 5-10 minutter. Steg fisken på skindsiden ved moderat til høj varme i ca. 3-4 min. Vend dem når den er sprød og gylden, og steg dem derefter meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side og server straks.

Salsa: Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med fintsnittet chili, mynte og rødløg - pres saften fra lime over (gem lidt til pynt!) og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække 5-10 minutter inden den serveres. (Pas på med chillien - doser efter behag)

Nudler: Kog nudler efter anvisning på pakken. Vend med lidt god olie (evt. Sesam hvis du har!) og det sidste soya.

Anretning: Som anvist på billedet - evt. med lidt ekstra lime og en skål med kogte nudler ved siden af.

Fif: Pas på ikke at give laksen for meget - den smager SÅ meget bedre hvis den er lidt understegt i forhold til hvis den får for længe - vær ikke bange for at servere den med et let rosa og saftigt indre!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?