Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløget fint, og bland det med fiskesovs og 1/2 spsk. citronsaft pr. person.
Vend kødet grundigt i marinaden, og lad det stå til senere.
Skær pak choy i grove mundrette stykker, og overfør dem til en stor skål.
Pluk skuddene af dildstilkene.
Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand.
Varm en pande (eller grill) op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min., så det får masser af farve og bliver gennemstegt.
Skær derefter kødet ud i tynde skiver.
Kom kødet (med saften fra panden) i skålen til pak choy, og tilsæt nudlerne og sweet chili sovs.
Vend retten godt rundt, smag til med salt og citronsaft og servér.
Kundekommentarer ()