0
Stegt svinekotelet i fiskesovs med hvidløg og dild

Stegt svinekotelet i fiskesovs med hvidløg og dild

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grisnam pla (fiskesauce)hvidløgcitron
1 min.
Marinér kødet

Hak hvidløget fint, og bland det med fiskesovs og 1/2 spsk. citronsaft pr. person.

Vend kødet grundigt i marinaden, og lad det stå til senere.

pak choydild
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær pak choy i grove mundrette stykker, og overfør dem til en stor skål.

Pluk skuddene af dildstilkene.

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand.

20 min.
Grill kødet

Varm en pande (eller grill) op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min., så det får masser af farve og bliver gennemstegt.

Skær derefter kødet ud i tynde skiver. 

Sød chilisauce
30 min.
Anretning

Kom kødet (med saften fra panden) i skålen til pak choy, og tilsæt nudlerne og sweet chili sovs.

Vend retten godt rundt, smag til med salt og citronsaft og servér.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
478 kcal
Fedt:
17,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,1 g
Kulhydrat:
43,5 g
heraf sukkerarter:
3 g
Kostfibre:
2,1 g
Protein:
36,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?