Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær squashen i små tern, overfør til en skål og krydr med salt.
Kom mandlerne i et ildfast fad og rist dem i ca. 5 min., indtil de bliver gyldne i overfladen. Rør lidt rundt undervejs.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil det er gennemstegt. Krydres godt med salt.
Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber og tilsæt squashen.
Vend salaten i lidt balsamico og smag til med salt og peber. Top med de ristede mandler.
Servér kødet med kartoflerne, tzatzikien og den grønne salat.
Kundekommentarer ()