0
Stegt svinekotelet med squashtzatziki og grøn salat

Stegt svinekotelet med squashtzatziki og grøn salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

squash
10 min.
Forbered squashen

 

Skær squashen i små tern, overfør til en skål og krydr med salt.

mandler
15 min.
Rist mandlerne

Kom mandlerne i et ildfast fad og rist dem i ca. 5 min., indtil de bliver gyldne i overfladen. Rør lidt rundt undervejs.

kotelet af gris
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil det er gennemstegt. Krydres godt med salt.

hvidløggræsk yoghurt, 10%salatmix
25 min.
Lav salaten

Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber og tilsæt squashen.

Vend salaten i lidt balsamico og smag til med salt og peber. Top med de ristede mandler.

30 min.
Anretning

Servér kødet med kartoflerne, tzatzikien og den grønne salat.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
571 kcal
Fedt:
28,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,3 g
Kulhydrat:
40,7 g
heraf sukkerarter:
8,9 g
Kostfibre:
6,6 g
Protein:
35,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?