Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en skål og tilsæt soyaen. Vend kødet i marinaden og gem til senere.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i minimum 20 min. eller til de har den konsistens du ønsker, og hæld al overskydende vand fra.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Flæk rødderne i kvarte og spred ud på bagepladen. Riv resten af hvidløget henover, vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber. Hak tomaten og agurken i små stykker og vend i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i 1 spsk. olie pr. pers., i ca. 2 min. på to sider, til kødet har fået godt med farve, og er gennemstegt.
Servér kødet med rødderne, risen og raitaen.
Kommentarer og forslag til opskriften