Krydr kødet med salt, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 220 °C.
Skyl græskarret grundigt, halvér det, skrab kernerne ud med ske, og skær græskarret i tern.
Skrub bederne grundigt, eller skræl dem, hvis du foretrækker en lidt mildere bedesmag. Skær ligeledes bederne i tern. Læg dem sammen med græskarret på en bageplade dækket med bagepapir. Krydr med salt, og vend grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., til de har fået godt med farve og er bløde hele vejen igennem.
Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.
Kom yoghurten i en skål, og krydr den med salt og zataar.
Sæt panden over ved middelhøj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, så det får godt med farve og er gennemstegt.
Lige før servering skæres kødet i skiver, og krydres med salt og peber.
Servér kødet sammen med de bagte grøntsager, gnocchier og den krydrede yoghurt.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()