0
Stegt filet a la mørbrad med marsalakikærter i tomater og bagte blomkål

Stegt filet a la mørbrad med marsalakikærter i tomater og bagte blomkål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Filet a la mørbrad, svin
1 min.
Kødet

Skær kødet ud i 3 cm. bøffer, krydr det med salt på alle sider, og gem det til senere.

blomkål
3 min.
Kålen

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Skyl kålen, skær den i mundrette stykker, og spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend kålstykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 15-20 min., indtil kålen har fået en gylden farve og er blød ind til midten.

løghvidløggaram masala1tomatpassatakikærter
10 min.
Kikærterne

Pil løget og hvidløget, og hak dem fint.

Varm en pande op ved middel varme. Sautér løget og hvidløget i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring, uden at det tager farve. Tilsæt krydderiblandingen, og sautér yderligere 1 min. under omrøring. 

Kom kikærterne og passataen i, og lad det simre indtil servering. Smages til med salt og peber.

25 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 4 min. på begge sider. 

Skær efterfølgende kødet i tykke skiver, og krydr med salt og peber.

40 min.
Anretning

Servér kødet med kikærterne og den bagte blomkål.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
575 kcal
Fedt:
23,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
40,3 g
heraf sukkerarter:
18,8 g
Kostfibre:
15,2 g
Protein:
41,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?