Skær kødet ud i 3 cm. bøffer, krydr det med salt på alle sider, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skyl kålen, skær den i mundrette stykker, og spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend kålstykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 15-20 min., indtil kålen har fået en gylden farve og er blød ind til midten.
Pil løget og hvidløget, og hak dem fint.
Varm en pande op ved middel varme. Sautér løget og hvidløget i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring, uden at det tager farve. Tilsæt krydderiblandingen, og sautér yderligere 1 min. under omrøring.
Kom kikærterne og passataen i, og lad det simre indtil servering. Smages til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 4 min. på begge sider.
Skær efterfølgende kødet i tykke skiver, og krydr med salt og peber.
Servér kødet med kikærterne og den bagte blomkål.
Kundekommentarer ()