0
Stegt svinefilet med romescosovs og urtebulgur

Stegt svinefilet med romescosovs og urtebulgur

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
bulgur
1 min.
Bulgur

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.

Filet a la mørbrad, svin
3 min.
Kød

Skær kødet i tykke skiver, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.

bladsellerigulerodrødløgtomater
10 min.
Salat

Pil løget, skræl guleroden, og skyl selleri og tomater.

Hak det hele i så små tern som muligt, og overfør til en stor skål.

Tilsæt bulgur og 1/2 spsk. olie og eddike pr. person, og smag til med salt og peber.

20 min.
Kød

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side. Stegesaften fra kødet kan med fordel blandes i bulgursalaten.

romesco sovs
25 min.
Sovs

Varm sovsen op, og smag den til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med salat og sovs.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
579 kcal
Fedt:
29,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,7 g
Kulhydrat:
40,1 g
heraf sukkerarter:
6,1 g
Kostfibre:
3,3 g
Protein:
36 g