Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.
Skær kødet i tykke skiver, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.
Pil løget, skræl guleroden, og skyl selleri og tomater.
Hak det hele i så små tern som muligt, og overfør til en stor skål.
Tilsæt bulgur og 1/2 spsk. olie og eddike pr. person, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side. Stegesaften fra kødet kan med fordel blandes i bulgursalaten.
Varm sovsen op, og smag den til med salt og peber.
Servér kødet med salat og sovs.
Kundekommentarer ()