0
Stegt svinefilet med romescosovs og urtebulgur

Stegt svinefilet med romescosovs og urtebulgur

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bulgur
1 min.
Bulgur

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog bulguren i 8-10 min. under låg ved svag varme. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.

Filet a la mørbrad, svin
3 min.
Kød

Skær kødet i tykke skiver, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.

bladsellerigulerodrødløgtomater
10 min.
Salat

Pil løget, skræl guleroden, og skyl selleri og tomater.

Hak det hele i så små tern som muligt, og overfør til en stor skål.

Tilsæt bulgur og 1/2 spsk. olie og eddike pr. person, og smag til med salt og peber.

20 min.
Kød

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side. Stegesaften fra kødet kan med fordel blandes i bulgursalaten.

romesco sovs
25 min.
Sovs

Varm sovsen op, og smag den til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med salat og sovs.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
579 kcal
Fedt:
29,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,7 g
Kulhydrat:
40,1 g
heraf sukkerarter:
6,1 g
Kostfibre:
3,3 g
Protein:
36 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?