Kom kernerne i en gryde med rigeligt koldt vand og lidt salt - kog i ca. 15-20 minutter. Dræn vandet fra, og lad dem dryppe af i en sigte i et par minutter.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge. Nip bunden af bønnerne, og skyl dem grundigt.
Kog bønnerne i 5-7 min., dræn efterfølgende for vand og gem til senere.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær tofuen i 2x2 cm stykker, og når panden er rygende varm, steges tofuen i 1 spsk. olie pr. person på den ene side i 30 sek til den har en brun overflade. Tag tofuen af panden, og gem til anretning.
Pil hvidløget, varm en pande op ved middelhøj varme, og steg hvidløget i 1 spsk. olie pr. person i 1 min. Tilsæt tomatpure, ½ tsk. sukker pr. person og limesaften. Lad saucen simre i ca. 2 min. under omrøring, til den begynder at tykne. Kom bønnerne i panden, vend godt rundt, og smag til med salt.
Servér grünkern med bønne/chraime salaten, og top med den stegte tofu.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Haydari krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()