0
Stegt torsk med bagt græskar, gnocchi og persille

Stegt torsk med bagt græskar, gnocchi og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskar
1 min.
Bag græskar

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.

Skær græskarret i både, og kassér kernehuset.

Dæk en bradepande med bagepapir, og læg græskarbådene på bagepapiret. Krydr godt med salt, og bag i ca. 20 min., indtil græskarret har fået godt med farve og er blevet helt mørt.

solsikkekerner
10 min.
Rist kerner

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

persillehvidløgcitron
15 min.
Rør dressing

Riv hvidløg og citronskal ned i en skål, og tilsæt citronsaft efter smag og 1/2 spsk. olie pr. person.

Hak persille fint, og tilsæt til dressingen. Smag til med salt og peber.

Lige før servering vendes græskarret med dressingen.

torskefilet med skindgnocchi
20 min.
Steg fisk og gnocchi

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og krydr godt med salt. Steg efterfølgende gnocchierne i ca. 2 min. på to sider, og krydr med salt.

30 min.
Anretning

Servér fisken med gnocchier og græskar. Top med de ristede solsikkekerner.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
507 kcal
Fedt:
21,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,9 g
Kulhydrat:
44,1 g
heraf sukkerarter:
9 g
Kostfibre:
4,9 g
Protein:
31,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?