Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær kartofler og broccoli i mundrette stykker, og spred dem ud på bagepladen. Vend grøntsagerne med 1/2 spsk. olie pr. person, krydr med salt og bag i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Skær æble i små tern, og hak persille og skalotteløg fint. Overfør det hele til en skål sammen med 1/2 spsk. olie og eddike pr. person.
Når broccolien er bagt færdig, vendes den med urterne og toppes med de ristede mandler.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med broccolisalaten og de bagte kartofler.
Kundekommentarer ()