Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl grønkål grundigt, og snit den så fint du kan. Slyng den tør i en salatslynge. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Pil skalotteløg, og hak dem fint. Rist hvidløg i en kasserolle eller sauteuse i god olivenolie. Rist stille og roligt ved medium varme, til hvidløgene netop begynder at blive gyldne og sprøde. Tilsæt det hakkede skalotteløg sammen med 2-3 klumper koldt smør. Sautér løgene med i et par minutter, uden at de tager farve. Tilfør den skyllede grønkål, og vend rundt, til kålen er faldet sammen. Tilsæt fløde, og kog ind til en let cremet konsistens. Vend sennep i. Riv 2/3 dele af parmesanen heri. Smag kålen til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, og dræn den i et dørslag.
Skær fisken i portionsstykker, og lav evt. 2-3 fine rids i skindsiden med en skarp kniv. Krydr med salt og peber, og steg fisken i 2-3 min. på skindsiden i lidt ol (se video ovenover)ie på en varm pande. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden) til kødsiden netop begynder, at få en mælkehvid farve. Tilsæt evt. et par små klumper smør til panden, og lad det bruse op. Vend fisken og tæl til 10, så er fisken klar til servering.
Vend den kogte pasta i den stuvede grønkål. Anret fisken i varme dybe tallerkener, kom pasta og sauce over. Riv det sidste parmesan over.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()