Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Spred kartoflerne ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og krydderiblandingen, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak glaskålen og guleroden i små stave og overfør til en stor skål. Krydr grøntsagerne med salt, vend det godt rundt og gem til senere.
Hak løget fint og overfør til en lille skål. Tilsæt 1 spsk. edikke pr. person og krydr med salt. Rør det rundt og lad det trække lidt.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden og krydr godt med salt.
Kom creme frisk ned til løget, rør det rundt og smag til med salt og peber.
Kom dressingen i skålen til de hakkede grøntsager, og vend det godt rundt.
Servér fisken med slawen og de bagte kartofler.
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()