0
Stegt torsk med perlebyg, salat, avokado og fennikel

Stegt torsk med perlebyg, salat, avokado og fennikel

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Kog perlebyg i en gryde med rigeligt, letsaltet vand i 12-15 minutter.

2. Skyl salatmixen, slyng den i en salatslynge, eller dup i et viskestykke. Skær forårsløg i ringe, og fennikel i tynde skiver. Halver avokadoen, og fjern sten og skræl. Skær avokadoen i både. Vend forsigtigt avokado med salat, forårsløg og fennikel.

3. Varm en pande med en pæn mængde olie. Skær fileten i mindre stykker, og drys hvert stykke med lidt Skagen Secret krydderi. Gem ca. halvdelen af krydderiet til perlebyggen. Steg fileterne ca. 3 minutter på hver side, vær forsigtig når de vendes, da de kan være lidt porøse.

4. Dræn vandet godt fra perlebyggen, og hæld den i en skål. Bland med en god sjat neutral olie og det resterende krydderi. Smag til med salt og peber og evt. lidt eddike.

5. Anret torsken på en bund af perlebyg og salat.

Bonusinfo

Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks. 

Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?