0
Stegt torsk med persillesovs, nye kartofler og gnavegrønt

Stegt torsk med persillesovs, nye kartofler og gnavegrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nye kartoflerGryde
1 min.
Kog kartoflerne

Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog stille og roligt i 5-10 min., til kartoflerne lige er møre.

agurkerradiserbredbladet persillebechamelsovskasserolle
3 min.
Lav sovsen

Kom bechamel op i en lille kasserolle, og kog den stille og roligt op.

Hak persillen fint, både stilke og blade. Lige inden servering vendes persillen i sovsen.

Skær radiser og agurk i mundrette snackstørrelser.

torskefilet uden skindpande
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt og friskværnet sort peber.

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og max. 30 sekunder på den anden side. Hvis du vil have fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.

20 min.
Anretning

Anret kartofler, sovs og torsk på en tallerken med snackgrønt på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?