Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog stille og roligt i 5-10 min., til kartoflerne lige er møre.
Kom bechamel op i en lille kasserolle, og kog den stille og roligt op.
Hak persillen fint, både stilke og blade. Lige inden servering vendes persillen i sovsen.
Skær radiser og agurk i mundrette snackstørrelser.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt og friskværnet sort peber.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie, og steg fisken i 3-4 min. på den ene side og max. 30 sekunder på den anden side. Hvis du vil have fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på begge sider.
Anret kartofler, sovs og torsk på en tallerken med snackgrønt på siden.
Kundekommentarer ()