0
Torsk med portobellosvampe i gedeost og butterbeans

Torsk med portobellosvampe i gedeost og butterbeans

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet uden skind
1 min.
Fisk

Forvarm ovnen til 225 grader overvarme.

Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

butter beansgræskarbouilloncitron
3 min.
Bønner

Skræl græskarret med en kniv, halvér det og kassér kernehuset.

Skær græskarret i små stykker, og overfør dem til en pande. Hæld 2 tsk. olie pr. person i panden, og varm den op ved middelhøj varme.

Lad græskarret stege under låg ved jævnlig omrøring i ca. 5 min., indtil det får lidt farve og bliver mørt.

Dræn bønnerne, tilsæt dem til græskarret sammen med bouillon, og dæk det hele med vand. 

Lad retten simre i ca. 10 min. uden låg, indtil sovsen bliver tyk.

Smag til med salt og citronsaft.

gedeostrødt æbleportobellosvampe
20 min.
Fisk og svampe

Skyl svampene, skær dem i tynde skiver, fordel dem ud på et ildfast fad, og bag dem i ca. 10 min.

Tag svampene ud af ovnen, og anret fisken henover svampene sammen med brud af gedeosten. Bag i yderligere ca. 6 min., indtil fisken begynder at flage, svampene er møre, og gedeosten er smeltet.

Skyl æblet, skær det i tern, og anret dem på fadet, når det kommer ud af ovnen.

Top med lidt olie, og krydr med salt og peber.

40 min.
Anretning

Servér fiskeretten med de cremede butterbeans.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
528 kcal
Fedt:
24,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,9 g
Kulhydrat:
29,8 g
heraf sukkerarter:
14,4 g
Kostfibre:
12 g
Protein:
38,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?