Forvarm ovnen til 225 grader overvarme.
Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.
Skræl græskarret med en kniv, halvér det og kassér kernehuset.
Skær græskarret i små stykker, og overfør dem til en pande. Hæld 2 tsk. olie pr. person i panden, og varm den op ved middelhøj varme.
Lad græskarret stege under låg ved jævnlig omrøring i ca. 5 min., indtil det får lidt farve og bliver mørt.
Dræn bønnerne, tilsæt dem til græskarret sammen med bouillon, og dæk det hele med vand.
Lad retten simre i ca. 10 min. uden låg, indtil sovsen bliver tyk.
Smag til med salt og citronsaft.
Skyl svampene, skær dem i tynde skiver, fordel dem ud på et ildfast fad, og bag dem i ca. 10 min.
Tag svampene ud af ovnen, og anret fisken henover svampene sammen med brud af gedeosten. Bag i yderligere ca. 6 min., indtil fisken begynder at flage, svampene er møre, og gedeosten er smeltet.
Skyl æblet, skær det i tern, og anret dem på fadet, når det kommer ud af ovnen.
Top med lidt olie, og krydr med salt og peber.
Servér fiskeretten med de cremede butterbeans.
Kommentarer og forslag til opskriften