Forvarm ovnen til 225 grader overvarme.
Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.
Skræl græskarret med en kniv, halvér det og kassér kernehuset.
Skær græskarret i små stykker, og overfør dem til en pande. Hæld 2 tsk. olie pr. person i panden, og varm den op ved middelhøj varme.
Lad græskarret stege under låg ved jævnlig omrøring i ca. 5 min., indtil det får lidt farve og bliver mørt.
Dræn bønnerne, tilsæt dem til græskarret sammen med bouillon, og dæk det hele med vand.
Lad retten simre i ca. 10 min. uden låg, indtil sovsen bliver tyk.
Smag til med salt og citronsaft.
Skyl svampene, skær dem i tynde skiver, fordel dem ud på et ildfast fad, og bag dem i ca. 10 min.
Tag svampene ud af ovnen, og anret fisken henover svampene sammen med brud af gedeosten. Bag i yderligere ca. 6 min., indtil fisken begynder at flage, svampene er møre, og gedeosten er smeltet.
Skyl æblet, skær det i tern, og anret dem på fadet, når det kommer ud af ovnen.
Top med lidt olie, og krydr med salt og peber.
Servér fiskeretten med de cremede butterbeans.
Kundekommentarer ()