0
Stegt torsk på svampepasta og grønt

Stegt torsk på svampepasta og grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Tilberedningstid:
15 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Pasta

Sæt en stor gryde med vand og et godt skud salt over at koge. Kog pastaen til den er al dente, når vandet bulderkoger.

Middelhavs krydderitorskefilet uden skindblandede svampesvampe sovs
5 min.
Torsk og sauce

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie.

Skær torsken ud i stykker på størrelse med en tændstikæske. Steg dem på panden i 2-3 min., og tag dem så af igen.

Skær svampene i skiver. Tilsæt lidt ny olie til panden, og steg svampene i 2-3 min. Tilsæt så krydderblanding og svampesauce, og kog det hele op.

Kom den kogte pasta op i saucen, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.

10 min.
Grønt

Skyl agurk og tomater. Skær agurken ud i stave, og anret begge dele på et lille fad.

15 min.
Anretning

Anret torsk og pasta i en dyb tallerken, og giv tomat og agurk til.

Velbekomme!

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 44%
  • Koriander frø 40%
  • Merian 5%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 1%

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?