0
Stegte bodebjergpølser med grøn salat med avokado

Stegte bodebjergpølser med grøn salat med avokado

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
solsikkekerner
1 min.
Kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

spidskålpurløg1olivenolie, ekstra jomfrucitronavokadokikærtersaltsort peber
5 min.
Salaten

Skyl spidskålen og purløget grundigt. Riv kålbladene fra stokken og skær dem ud i mundrette stykker og hak purløget så fint som muligt.

Hæld en spsk. olivenolie i en skål sammen med saften fra citronen. Halvér avokadoen, kassér stenen og lav grove stykker af avokadoen med en ske ned i dressingen og tilsæt purløg, spidskål og kikærter. Smag salaten til med salt og peber og drys kernerne henover salaten lige før anretning.

olivenolie, ekstra jomfruwienerpølser fra Bodebjerg
20 min.
Pølserne

Varm en pande op ved middel varme og kom pølserne på panden imens den stadig er kold med 1 tsk. olie. Steg pølser i ca. 3 min. på hver side.

25 min.
Anretning

Servér salaten sammen de lune pølser.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
592 kcal
Fedt:
32 g
heraf mættede fedtsyrer:
7 g
Kulhydrat:
34,3 g
heraf sukkerarter:
8,1 g
Kostfibre:
14,4 g
Protein:
33,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?