0

Stegte gnocchi i bagt ratatouille, ricotta og frisk timian

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashcherry- eller blommetomaterløghvidløg
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.

Hak hvidløget groft, og skær squashen, guleroden og løget i grove stykker.
Overfør til et ildfast fad sammen med tomaterne og olivenolie.
Hæld 1/4 dl. vand pr. person i, krydr med salt og peber og rør det godt rundt.
Bag retten i ca. 20 minutter, indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre. Rør rundt undervejs i fadet.

pinjekerner
10 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

frisk ricotta
15 min.
Rør ricottaen

Kom ricottaen i en skål og krydr med salt og peber.

timian
20 min.
Pluk timianen

Pluk bladene fra stilkene på timianen.

gnocchi
25 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme. Steg gnocchierne i et skvæt olie i ca. 2 min. på to sider, så de får en flot gylden farve. Krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret gnocchien henover ratatouillen og top med olivenolie, ricottaen, timianen og pinjekernerne.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
543 kcal
Fedt:
29 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,5 g
Kulhydrat:
54,1 g
heraf sukkerarter:
10,6 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
13,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?