Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Hak hvidløg groft, og skær squash, gulerødder og løg i grove stykker.
Overfør det til et ildfast fad sammen med tomater og olivenolie.
Tilsæt 1/4 dl. vand pr. pers. til fadet, krydr med salt og peber, og rør det godt rundt.
Bag retten i ca. 20 min., til grøntsagerne har fået godt med farve, og er blevet møre. Rør rundt i fadet undervejs.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.
Kom ricotta i en skål, og krydr med salt og peber.
Pluk bladene fra stilkene på timian.
Varm en pande op ved høj varme, og steg gnocchi i en smule olie i ca. 2 min. på to sider, så de får en flot gylden farve. Krydr med salt.
Anret gnocchi henover ratatouillen, og top med olivenolie, ricotta, timian og pinjekerner.
Kundekommentarer ()