Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Hak hvidløget groft, og skær squashen, guleroden og løget i grove stykker.
Overfør til et ildfast fad sammen med tomaterne og olivenolie.
Hæld 1/4 dl. vand pr. person i, krydr med salt og peber og rør det godt rundt.
Bag retten i ca. 20 minutter, indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre. Rør rundt undervejs i fadet.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Kom ricottaen i en skål og krydr med salt og peber.
Pluk bladene fra stilkene på timianen.
Varm en pande op ved høj varme. Steg gnocchierne i et skvæt olie i ca. 2 min. på to sider, så de får en flot gylden farve. Krydr med salt.
Anret gnocchien henover ratatouillen og top med olivenolie, ricottaen, timianen og pinjekernerne.
Kundekommentarer ()