0

Stegte gnocchi i bagt ratatouille, ricotta og frisk timian

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashcherry- eller blommetomaterløghvidløggulerødder
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.

Hak hvidløg groft, og skær squash, gulerødder og løg i grove stykker.
Overfør det til et ildfast fad sammen med tomater og olivenolie.

Tilsæt 1/4 dl. vand pr. pers. til fadet, krydr med salt og peber, og rør det godt rundt.

Bag retten i ca. 20 min., til grøntsagerne har fået godt med farve, og er blevet møre. Rør rundt i fadet undervejs.

pinjekerner
10 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.

frisk ricotta
15 min.
Rør ricotta

Kom ricotta i en skål, og krydr med salt og peber.

timian
20 min.
Pluk timian

Pluk bladene fra stilkene på timian.

gnocchi
25 min.
Steg gnocchi

Varm en pande op ved høj varme, og steg gnocchi i en smule olie i ca. 2 min. på to sider, så de får en flot gylden farve. Krydr med salt.

30 min.
Anretning

Anret gnocchi henover ratatouillen, og top med olivenolie, ricotta, timian og pinjekerner.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
543 kcal
Fedt:
29 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,5 g
Kulhydrat:
54,1 g
heraf sukkerarter:
10,6 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
13,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?