Pil løget, og skyl squash, aubergine og peberfrugt. Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær peberfrugt, aubergine og squash i mundrette stykker.
Sæt en gryde eller en pande over ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til de har fået godt med farve.
Tilsæt krydderiblandingen, og steg i yderligere 1 min. under omrøring.
Hæld de flåede tomater i gryden, og lad retten simre i ca. 10 min. Rejerne kommes i lige før servering. Smages til med salt og peber.
Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.
Fordel gnocchierne i dybe tallerkener, og anret ratatouillen henover.
Ratatouillekrydderi indeholder:
25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()