0
Stegte gnocchi i ratatouille med rejer
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Rejer

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashløgauberginerød peberfrugt
1 min.
Grøntsagerne

Pil løget, og skyl squash, aubergine og peberfrugt. Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær peberfrugt, aubergine og squash i mundrette stykker.

olivenolie, ekstra jomfruSkagenfood håndpillede rejerratatouillekrydderiflåede tomatersaltsort peber
10 min.
Stegning

Sæt en gryde eller en pande over ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til de har fået godt med farve. 

Tilsæt krydderiblandingen, og steg i yderligere 1 min. under omrøring.

Hæld de flåede tomater i gryden, og lad retten simre i ca. 10 min. Rejerne kommes i lige før servering. Smages til med salt og peber.

gnocchi
20 min.
Gnocchierne

Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.

25 min.
Anretning

Fordel gnocchierne i dybe tallerkener, og anret ratatouillen henover.

Bonusinfo

Ratatouillekrydderi indeholder:

25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
505 kcal
Fedt:
17,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,5 g
Kulhydrat:
58,8 g
heraf sukkerarter:
17,9 g
Kostfibre:
8,1 g
Protein:
25,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?