Trim peberfrugten og skær den i tynde strimler. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløgene fint. Skær æblet i små tern, bælg ærterne og snit den skyllede salat i ½ cm brede strimler. Pisk æg og hvider godt sammen. Varm olie i en wok og rist peberfrugt, forårsløg og hvidløg 2-3 min. Tilsæt æble, ærter og karry og rist yderligere 1-2 min. Kom risene i og varm igennem. Tilsæt den rå æggemasse og vend rundt til det hele har fået en lækker, cremet konsistens. Vend til sidst salaten i, smag til og server straks med sød chilisauce og lidt soja til at dryppe med. Server som den er eller som tilbehør til kylling, laks eller gris.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften