
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt vand over til kartofler.
Skrub eller skræl kartoflerne. Pil hvidløg. Kom begge dele i kogende, usaltet vand og kog dem helt møre under låg.
afdryp dem og mos dem med fx. et piskeris. Rør cremefraiche i og smag til med salt.
Steg koteletterne i olivenolie på den varme pande. Steg i 2-3 min. på hver side, eller til de er gyldent og gennemstegte. Krydr dem med salt og peber og tag dem af panden.
Pil løg og skær løg og æbler i både. Steg først løg i 4-7 min. i olivenolie på den varme pande. Kom æbler ved og steg i yderlieger et par minutter. krydr med salt og peber. Kom koteletterne med på panden et minuts tid lige inden servering.
Kog imens 1,5 dl eddike med 1,5 dl sukker, samt fennikelfrø pr. kål. Kog i 1-2 min. Snit kålen fint. vend den i den vare lage og sluk. Vend godt rundt i det. Og lad det trække indtil servering.
Snit forårsløg fint.
Servér mos med koteletter, æbler, løg og afdryppet kål. Top emd forårsløg og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften