0
Stegte koteletter med bagt hokkaido i tahin og granatæble

Stegte koteletter med bagt hokkaido i tahin og granatæble

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartoflerhokkaido græskar
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i små stykker, og skær græskarret i lidt større stykker. Spred begge dele ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør lidt i grøntsagerne undervejs for en jævn stegning.

citrontahinhvidløg
10 min.
Rør dressingen

Riv citronskal og hvidløg ned i en skål. Tilsæt tahin og citronsaft. Rør rundt og hæld vand i, indtil det bliver til en tynd creme. Smag til med salt og peber.

kotelet af gris
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil kødet har fået godt med farve og lige netop er blevet gennemstegt.

Skær kødet i skiver, og krydr godt med salt og peber.

myntegranatæble
25 min.
Pluk mynten og granatæblet

Pluk bladene fra stilken på mynten.

Halvér granatæblet, og pres bærrene ned i en skål. Pluk resten af bærrene  ud med en ske eller med fingrene.

30 min.
Anretning

Servér kødet med de bagte grøntsager og tahindressing. Top med mynteblade og granatæble. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
585 kcal
Fedt:
24,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,6 g
Kulhydrat:
49,5 g
heraf sukkerarter:
11,3 g
Kostfibre:
11,6 g
Protein:
34,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?