Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom kødet i en skål, tilsæt halvdelen af rosmarinen og lidt olie, og krydr godt med salt og peber. Gem til senere.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartofler og jordskokker i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt.
Bag rødderne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i dem undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Skær squash i tern og tomater i halve, og spred dem ud på bagepladen med resten af rosmarinen og lidt olie. Krydr med salt og peber, og bag i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Hæld yoghurten i et fad, og krydr med salt og peber.
Anret tomat og squash henover, når de er bagt færdig.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i lidt olie i ca. 2-3 min., indtil det har fået godt med farve. Vend kødet om, og steg yderligere 1 min.
Krydr med salt og peber, og skær i tykke skiver.
Servér kødet med de bagte rødder og yoghurtsalat til.
Kundekommentarer ()