
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom kødet i en skål, tilsæt halvdelen af rosmarinen og lidt olie, krydr godt med salt og peber, og lad det marinere til senere.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær kartofler og jordskokker i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt.
Bag rødderne i ca. 20 min., til de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i dem undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bageplade med bagepapir.
Skær squash i tern og tomater i halve, og spred dem ud på bagepladen med resten af rosmarinen og lidt olie.
Krydr med salt og peber, og bag i ca. 15 min., til de har fået godt med farve.
Hæld yoghurten i et fad, og krydr med salt og peber.
Anret tomat og squash henover, når de er bagt færdig.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i lidt olie i ca. 2-3 min., til det har fået godt med farve. Vend kødet om, og steg yderligere 1 min.
Krydr med salt og peber.
Servér kødet med de bagte rødder og yoghurtsalat til.
Kommentarer og forslag til opskriften