Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak kålen i tynde strimler, og overfør til en stor skål. Vend med lidt citronsaft, salt og olivenolie, og massér det godt ind i kålen. Lad det stå til senere.
Dræn kikærterne for vand (uden at kassere vandet), og kom dem op i en skål.
Tilsæt hvidløg til kikærterne sammen med 1 spsk. olivenolie pr. pers., lidt citronsaft, tahin, krydderiblanding og lidt salt.
Blend det hele med en stavblender, og hæld lidt af væden fra kikærterne tilbage i hummussen, for at gøre den mere lind.
Smag evt. til med ekstra salt.
Lun pitabrødene i ovnen eller på en rister.
Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg kødet i lidt olie i ca. 3 min. på begge sider, indtil det har fået godt med farve, og lige netop er gennemstegt.
Pluk bærene fra granatæblet, og vend dem i kålsalaten. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér kødet med hummus, kålsalat og pitabrød.
Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.
Kundekommentarer ()