Start med at sætte en stor gryde godt saltet vand over at koge.
Skyl grønne bønner og broccoli. Nip stilken af bønnerne, og skær broccolien ud i buketter.
Når vandet koger, blancherer du først broccolibuketter i ca. 2-3 min. Tag dem op af vandet, bring det i kog igen, og kog så bønnerne i ca. 5-7 min.
Kom både bønner og broccoli op i en stor skål.
Dræn de hvide bønner for vand. Tilsæt et godt skud olivenolie til en gryde ved mellem varme, og lun bønnerne godt igennem heri. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de har taget lidt farve.
Tør panden fra før af, tilsæt lidt olie, og steg pølserne i ca. 4-5 min., til de har taget godt med farve.
Skær dem så ud i mundrette stykker.
Riv osten på et råkostjern.
Vend alle ingredienserne sammen i en stor skål, og krydd med masser af fintrevet citronskal, salt og peber. Tilsæt også gerne lidt olivenolie og citronsaft.
Anret i dybe tallerkener.
Velbekomme!
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()