
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak gulerødderne i tynde skiver. Flæk kålen på langs og pil bladene fra stokken.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Skyl dem efterfølgende under koldt vand, så stivelsen skylles ud.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 4-5 min. på hver side, indtil den har fået godt med farve,og lige netop er gennemstegt. Tilsæt gulerødderne, hoisinsaucen og revet hvidløg og lad det simre, indtil saucen klistrer sig op ad kyllingen.
Lad kødet hvile. Lige før servering skæres det i tynde skiver.
Hæld chilisaucen i en skål (pas på med mængden - den er stærk) og tilsæt citronsaften. Smages til med salt og peber.
Byg kålwrapsne med kyllingen, nudlerne, guleroden og chilisaucen. Top med de friske basilikumblade.
Kommentarer og forslag til opskriften