0
Stegte kyllingebryst i spidskålswraps med nudler og thai basilikum

Stegte kyllingebryst i spidskålswraps med nudler og thai basilikum

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

gulerodspidskål
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak gulerødderne i tynde skiver. Flæk kålen på langs og pil bladene fra stokken. 

fuldkornsnudler
10 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. Skyl dem efterfølgende under koldt vand, så stivelsen skylles ud.

kyllingebrysthoisinsaucehvidløg
15 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 4-5 min. på hver side, indtil den har fået godt med farve,og lige netop er gennemstegt. Tilsæt gulerødderne, hoisinsaucen og revet hvidløg og lad det simre, indtil saucen klistrer sig op ad kyllingen. 

Lad kødet hvile. Lige før servering skæres det i tynde skiver.

sriracha saucecitronholy basilikum / basilikum
20 min.
Rør chilisaucen

Hæld chilisaucen i en skål (pas på med mængden - den er stærk) og tilsæt citronsaften. Smages til med salt og peber.

holy basilikum / basilikum
25 min.
Anretning

Byg kålwrapsne med kyllingen, nudlerne, guleroden og chilisaucen. Top med de friske basilikumblade.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
572 kcal
Fedt:
18,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,7 g
Kulhydrat:
59,2 g
heraf sukkerarter:
14,9 g
Kostfibre:
5,8 g
Protein:
37,2 g