Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær broccolien i mundrette stykker, og overfør dem til en gryde.
Hæld vand i gryden, så det dækker bunden, og sæt gryden over ved middelhøj varme.
Kom låg på gryden, og damp broccolien i ca. 10 min., indtil den er blevet mør, men stadig har bid.
Lad broccolien afkøle til senere.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Sigt derefter vandet fra, og skyl nudlerne under koldt vand.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt 1 tsk. sukker pr. person og soyaen.
Varm en wok eller en stor gryde op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, i ca. 1 min., indtil det får farve på en side.
Tag kødet af gryden, og steg efterfølgende æggene som spejlæg. Tag æggene af gryden, og skær dem i mindre stykker. Sluk for panden, hæld 1/2 spsk. olie i gryden, og varm nudlerne i 30 sekunder under konstant omrøring. Sluk for varmen, og tilsæt kød, æg og sovs. og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Kom broccolien i en skål, og vend den med citronsaft og sweet chili sauce.
Fordel nuddelretten i skåle, og servér broccolien til.
Kundekommentarer ()